#
100BON
 
St.Tropez  Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme. Den här lättanvända, snabbtorkande och lätta moussen absorberas snabbt...
498 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
16 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme. Den här lättanvända, snabbtorkande och lätta moussen absorberas snabbt av huden. Du väljer själv vilken ton du vill ha på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid (1-3 timmar) innan du sköljer av vägledningsfärgen. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!
Volym: 200 ml

ANVÄNDNING

VERKNINGSTID OCH RESULTAT 1 timme = Ger en lätt solkysst ton 2 timmar = Ger en gyllenbrun hudton 3 timmar = Ger en djupare mörk färg GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL: Steg 1: Peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår. Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter. Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av vägledningsfärgen med endast varmt vatten. Efter duschen har din hud en ljus ton. Produktens aktiva ämnen fortsätter verka i upp till 8 timmar, så att din solbränna utvecklas och fördjupas till den ton du har valt, som sedan sitter i under flera dagar.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-04
Jeg har prøvd utallige selvbruningskremer/mousser iløpet av tre år på jakt etter den beste, men denne er min absolutte favoritt! Har prøvd nesten alt fra populære til ikke populære merker. Gadd aldri å bruke penger på denne ettersom st tropez sin mørkeste mousse ikke imponerte meg. Men denne her holder lenge, flekker ikke av, men fargen blir svakere jevnt isteden. Er veldig opptatt av at selvbruningen skal bli så mørk som mulig og til dere som er kjent med Mac så går jeg fra å være NC10/15 til NC35 etter to runder med denne :-) til dere som klager over at den forsvinner raskt så må dere huske å smøre dere inn med krem etter dusjen, og til dere som klager over at fargen ikke blir mørkt nok så husk at den fortsetter å utvikle seg 8t ETTER du har dusja den av. Ja jeg har den på i ca 3t før jeg dusjer :-)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-02
Fargen er fin på hud som har fått litt naturlig brunfarge fra sola, på blek hud så syns jeg den blir litt oransje. Første runde lot jeg den være på 3 timer, ble ikke helt fornøyd med fargen på beina så jeg tok en runde til dagen etterpå og lot den være på i 6 timer. Så det at den påstår at du får en dyp brunfarge etter 3 timer stemmer ikke helt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-12
Ger fin och jämn färg som alla St tropez mousser. För att få en någorlunda färg behöver den sitta på i 3 timmar (på min ljusa hy i alla fall). Det som jag inte är så nöjd med är att det tar ca 30 min för den att torka ordentligt efter applicering samt att färgen börja försvinna efter ca 2 dagar. Den är såklart jätte bra om man har bråttom men skulle ändå rekommendera st tropez andra mousser framför denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-31
Detta var min första gång som jag provade att använda Brun Utan Sol så jag tyckte att det var smartast att satsa på ett märke som har fått så bra recensioner även om den var lite hög i prisklassen. Produkten är förvånansvärt lätt att använda, även för nybörjare. Jag lät den sitta i i ca 1,5 timme och fick en fin, ljus, varm färg på huden inget galet eller extremt. Jag ser inte heller några missfärgningar eller fläckar någonstans. Den doftar lite som solskydd och doften sitter i några dagar efter att du använt den, det är inte en vidrig doft även om det inte luktar särskilt gott. Jag kan också tillägga att du får väldigt mycket produkt för pengarna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-29
Köper endast St.Tropez BUS då jag aldrig fått så fin färg av andra bus-produkter. Denna produkt är verkligen den bästa jag provat. Det värsta med brun utan sol, i mitt tycke, är att behöva gå och sova med det. Med denna så löste sig det problemet enkelt då man helt enkelt väljer 1. Hur brun man vill bli 2. Hur länge man ska ha produkten på huden innan man duschar av den. Vaknade upp med en strålande, fin bränna och fick väldigt mycket komplimanger av kollegor på jobbet! Trots lite saftigt pris så känner jag att det är värt det! Men tycker man det är okej att sova med b-u-s så är deras vanliga bronzing mousse perfekt också :) Underhåller brännan genom att återfukta noga, samt använder st tropez gradual tan in shower dark för att förlänga brännan tills nästa omgång.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-18
lätt att få jämn och "brännan" ser äkta och fin ut. Tyvärr stinker den verkligen BUS något så fruktansvärt, och jag avskyr verkligen den lukten. Därav tycker inte jag att den är värd sitt pris, för jag har inte upplevt att deras andra luktar såhär skarpt. Lukten sitter i efter flera duschar, Nää ingen hit tyvärr.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Ger en jämn färg utan fläckar eller ojämnheter men för priset hade jag gärna sett att den gav lite mer färg på första appliceringen. Annars hur bra som helst.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Så sjuuukt bra. Det blir inga ojämnheter och solbrännan man får är en perfekt naturlig färg. Grymt att man dessutom har en superbra färg redan efter 3 timmar. Brukar dock ha på lite längre för jag gillar att bli jättemörk. Men den slår fortfarande all annan konkurens då man får den färg man vill ha efter bara några timmar. Tillsammans med en tanning mit så är detta den absolut bästa self tannern på marknaden.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-05-29
Har ägt de flesta St Tropez produkter för BUS men denna Express-variant är den allra bästa! Efter 2-3h har man en riktigt go bränna i en underbar nyans som ser otroligt äkta ut. Jag är väldigt ljus i hyn men denna är helt perfekt för mig ändå och är enkel att bygga på om man vill. På jobbet frågar folk efter helgen om jag varit utomlands.. haha KÖP!! Värd varenda krona!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-02
Min favorit. Tar den innan jag lägger mig och duschar på morgonen! Oslagbar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...