W
Weleda

#
100BON
Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Photo Finish Foundation Primer

Smashbox Photo Finish Foundation är en primer som gör att din foundation sitter längre och bättre. Lätt och transparent formula med välgörande vitamin A, E och druvkärnsextrakt som lätt smälter in i huden och minskar synligheten av fina linjer och...
290 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
448 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Smashbox Photo Finish Foundation är en primer som gör att din foundation sitter längre och bättre. Lätt och transparent formula med välgörande vitamin A, E och druvkärnsextrakt som lätt smälter in i huden och minskar synligheten av fina linjer och porer. Huden får en sammetslen finish som förlänger hållbarheten av din foundation. Smashbox Photo Finish Foundation är primer går lika bra att använda utan eller tillsammans med foundation.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa primern.
Volym: 30 ml

ANVÄNDNING

Applicera primern med hjälp av fingertopparna innan din foundation. Följ eventuellt upp med din favoritfoundation. För att tämja frissigt hår prova med en liten mängd Photo Finish Foundation Primer i vått eller torrt hår.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-10-04
fick fullt med utslag i hela ansiktet efter några dagars användning!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-09-08
Använde denna på halva mitt ansikte och Kicks blur primer på andra halvan en dag för att jämföra och jag såg ingen skillnad alls på dom två. Denna jämnar inte ut porerna särskilt mycket vilket är det jag är ute efter med en primer. Men den får sminket att hålla lite längre än utan primer iallafall. Så, spara era pengar och köp Kicks blur primer istället skulle jag säga.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-24
Tyckte inte denna är bra. Funkar någorlunda om man vill ha den utan foundation men under foundation upplevde jag att den inte fäste riktigt ordentligt och gjorde porerna större samt gör ansiktet lite oljigt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-17
Jämnar ut porerna bra och känns bra på huden. Dock märker jag ingen skillnad på hur sminket sitter, däremot blir jag mer oljig än vanligt när jag använder denna. Den luktar inte heller så gott..
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-04
Denne primeren er den beste og drøyeste jeg har kjøpt. Uansett om jeg svetter,det regner ute,eller hva ,så holder den. Smashbox photofinish Foundation Primer er virkelig for photofinish :) Og det er enten jeg bruker foundation,eller kun over dagkrem,og under annen sminke. Ps.Den er perfekt underøyenskygge også,så en for under foundation,og en for øyenskygge,er ikke nødvendig. Jeg har iallefall funnet min match.. Samt den er veeldig drøy-for hele ansiktet-trenger jeg kun en strørrelse med en ert :D
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-28
Denne primeren gjør at foundation legger seg penere på huden og gjør at den varer lengre. Enkel å påføre og jeg merker virkelig forskjell når jeg bruker denne.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-27
Gillar inte alls denna primer.. Sminket håller sämre under dagen än om jag inte skulle använda nån primer alls, har inte heller märkt nån porutjämnande effekt. Nä fy är glad att jag bara köpte den lilla i travelsize, men var ju endå 180 spänn i sjön såattsäga
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-23
hade höga förväntningar på primern men levde inte upp till mina förväntningar tyvärr. Stort minus för det luktar så äckligt... mår illa varje gång jag ska applicera primern
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-22
Bra primer som håller vad den lovar! Sminket sitter hela dagen utan att man blir blank. Formula som snabbt går in i huden. Mitt bästa primer tips!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-24
Bäst
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...