W
Weleda

#
100BON
 
Selfie Selfie Tan’n Go Gradual Tanner with 24 Hour Moisturizers
Selfie Selfie Tan’n Go Gradual Tanner with 24 Hour Moisturizers

Selfie Tan’n Go Gradual Tanner with 24 Hour Moisturizers

Med den här fuktighetsbevarande krämen som också har en gradvis och varaktig brun-utan-sol-effekt får du den där rätta looken med en gyllene hudton, som om du just kommit från stranden. Den fuktighetsbevarande funktionen tillsammans med vitaminerna...
285 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
 
 

PRODUKTINFORMATION

Med den här fuktighetsbevarande krämen som också har en gradvis och varaktig brun-utan-sol-effekt får du den där rätta looken med en gyllene hudton, som om du just kommit från stranden. Den fuktighetsbevarande funktionen tillsammans med vitaminerna A och E samt ett unikt extrakt från grönt te och kola tar fram det bästa i din hud. Passar alla hudtyper och ger en naturlig solbränna utan sol.
Volym: 266 ml

ANVÄNDNING

Styr själv hur brun du vill bli! Solkysst efter 1 dag, Ljus Medium efter 3 dagar, Medium efter 5 dagar. Använd i stället för daglig fuktighetsbevarare. Exfoliera före användning. Applicera dagligen på rengjord hud med cirkelrörelser tills du har fått en jämn täckning. Tvätta genast händerna med tvål och vatten efter användningen. Låt krämen torka in helt innan huden kommer i direktkontakt med kläder. Använd dagligen för en djupare färg. Så snart önskad hudton uppnåtts appliceras krämen regelbundet för att behålla färgen. Kan även användas för att fördjupa solbrännan efter solning eller användning av brun-utan-sol. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen: skölj genast med vatten. Avbryt användningen om huden blir irriterad. Produkten innehåller inte solskydd och skyddar inte mot solbränna.
 
 
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Bli den första att kommentera denna produkt.  
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...