W
Weleda

#
100BON
 
Maybelline Volum´Express Rocket Mascara Waterproof
Maybelline Volum´Express Rocket Mascara Waterproof

Volum´Express Rocket Mascara Waterproof

Till den som eftersöker en mascara som ger explosiv volym utan att klumpa! Tack vare den tjocka kärnan får du fylliga fransar i ett enda svep, på rakettid. Piggarna är tätt och jämnt fördelade för ett...
129 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
43 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Till den som eftersöker en mascara som ger explosiv volym utan att klumpa! Tack vare den tjocka kärnan får du fylliga fransar i ett enda svep, på rakettid. Piggarna är tätt och jämnt fördelade för ett klumpfritt resultat.
Volym: 10,7 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-04-15
Denne mascaraen gjorde overhodet ikke noe for mine korte vipper. Vippene mine ble faktisk seende ut som stubber! Vanskelig å bygge opp med, den tørker sent og klumper ved forsøk på flere lag. Jeg gir den 1 stjerne, da den sitter godt uten å drysse eller smudge. Hadde det ikke vært for det så hadde den ikke fortjent noen stjerne i det hele tatt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-08
Har varit på en mascara jakt och testat många vattenfasta mascaror men av dessa så är denna fortfarande min favorit! Den smular inte, håller mina (naturligt raka eller nedåtlutande) ögonfransar böjda hela dagen vilket de andra inte gjorde. Det enda negativa är att den är svår att ta bort men nu när jag upptäckt Lancome's BiFacil så är det inte ettproblem längre och jag behöver inte gnugga sönder ögonen. Jag återkommen till denna hela tiden!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-14
Smular och svår att tvätta bort! Men den vattenfasta är min favorit
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-06
MIN FAVORIT OF ALL THE TIME Älskar verkligen denna mascara! Har köpt den säkert 10 gånger eller mer och tröttnar aldrig på den. Den är absolut prisvärd och ger verkligen snyggaste volymen. Använder bara tjocka borstar på mascara och detta är min absoluta favorit! Kommer alltid fortsätta köpa. Älskar!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-08
Favorit mascara! Den kan verkligen jämföras med highend mascaror. Har använt They're Real från Benefit men den här är så mycket bättre och så mycket billigare. Den håller jättebra, lägger sig ej på ögonlocket. Ger både längd och volym. Har man en bra ögonfransböjare så kan man tillsammans med den här mascaran få sina ögonfransar att se ut som om de vore fransförlängning.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-03
Den enda mascaran som fungerar för mina fransar. Alla andra mascaror tynger ned mina fransar. Denna mascaran får mina fransar att bli superlånga, väldigt separerade och böjda. Den går att bygga upp med fler lager också om man vill ha en lite mer dramatisk look. Mascaran är dock inte vattenfast utan kanske "water resistant" för böjen försvinner och färgen blir grå. Den är superlätt att ta bort men självklart måste man ha en remover för vattenfast smink då.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-03
Den bästa mascaran jag har använt, ger volym utan klumpa och håller böjen. Gillar också att den är verkligen waterproof samtidigt som den är lätt att ta bort med remover.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-01
En mascara med riktigt bra och fin borste. Riktigt bra att borsta hela ögonfransarna utan att ge klumpar och ger en mycket fina och jämna ögonfransar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-25
Jag använder denna mascara för att ta ett tunnare första lager efter att jag böjt mina fransar. Denna håller verkligen böjen 100% hela dagen! Sen brukar jag bygga på volym med en annan, icke vattenfast mascara. När jag gör så blir den inte heller så svår att tvätta bort. Tycker fransarna blir jättefina även med enbart denna mascaran! Då får man mer långa och separerade vardagsfransar, har även använt enbart denna så vet hur den funkar som bas eller ensamt. Toppenprodukt! Det enda jag inte är superförtjust i är Maybellines bulliga förpackningar, tar lite mer plats i makeuplådan.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-22
Jeg kan ikke bruke mascara som ikke er vannfast ettersom øyevippene mine drar seg ned (etter jeg har brukt vippetang) og derfor må jeg bruke vannfast. Denne er den beste mascaraen jeg har brukt! Får tykke og lange øyevipper. Har veldig korte og stusselig vipper så denne er super. Holder seg hele dagen og drysser ingenting. Kommer aldri til å bytte den ut. Veldig drøy i bruk også :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...