W
Weleda

#
100BON
 
Lumene Longwear Blur Powder Foundation SPF15

Longwear Blur Powder Foundation SPF15

Omedelbart perfekt makeup - med en enda produkt! Sammetslen 2-in-1 puder foundation som omedelbart täcker och ger huden en mjuk finish, och därtill skyddar den med SPF 15. Kan användas som sådan som foundation eller för att förbättra makeupen under...
Från:
179 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
2 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
0 Light Ivory
K-L9W2
KICKS Colour ID
179 kr
Dela Dela Spara som favorit
1 Classic Beige
K-L8W4
KICKS Colour ID
179 kr
Dela Dela Spara som favorit
2 Soft Honey
K-L7C3
KICKS Colour ID
179 kr
Dela Dela Spara som favorit
3 Fresh Apricot
K-L5N
KICKS Colour ID
179 kr
Dela Dela Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

Omedelbart perfekt makeup - med en enda produkt! Sammetslen 2-in-1 puder foundation som omedelbart täcker och ger huden en mjuk finish, och därtill skyddar den med SPF 15. Kan användas som sådan som foundation eller för att förbättra makeupen under dagen till en matt, perfekt look. Ger ett täckande, matt resultat som sitter kvar länge. Blur-effekten hos denna puder foundation gör att huden omedelbart ser jämnare och felfri ut. Den unika kombinationen jämnar ut hudtonen till ett naturligt och perfekt resultat genom att den optiskt reducerar fina linjer, ojämn hudton och andra småfel. Solskyddsfaktorn 15 skyddar ansiktet mot skadlig UV-strålning från solen. Passar alla hudtyper. Formulerad utan parabener, doftämnen och mineraloljor.

ANVÄNDNING

Denna puder foundation kan användas som sådan som foundation eller för att förbättra makeupen under dagen till en matt, perfekt look. Ger ett täckande, matt resultat som sitter kvar länge.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-04
Jag blev glatt överraskad av denna: fungerar utmärkt som puderfoundation (pensel eller borste för en lättare täckning, svamp för en högre) och ovanpå Lumene Blur foundation. Det är silkeslent och mycket finmalt, enkelt att använda och dessutom drygt. Bravo!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-07
Snygg finish som inte täpper till porerna
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...