#
100BON
 
Laura Mercier Loose Setting Powder

Loose Setting Powder

Laura Mercier's Loose Setting Powder är tillverkat av franskt cashmerepuder och fixerar din makeup. Löspudret har en tunn och silkig formula med en ljusreflekterande ingrediens som minskar synligheten av fina linjer och ojämnheter på huden samtidigt...
Från:
400 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
149 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
Laura Mercier Loose Setting Powder Invisible Laura Mercier Loose Setting Powder Invisible
Invisible
400 kr
Dela Dela Spara som favorit
Laura Mercier Loose Setting Powder Medium Deep Laura Mercier Loose Setting Powder Medium Deep
Medium Deep
400 kr
Dela Dela Spara som favorit
Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent
Translucent
400 kr
Dela Dela Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

Laura Mercier's Loose Setting Powder är tillverkat av franskt cashmerepuder och fixerar din makeup. Löspudret har en tunn och silkig formula med en ljusreflekterande ingrediens som minskar synligheten av fina linjer och ojämnheter på huden samtidigt som det håller makupen på plats. Huden får ett jämn finish med en fin lyster. Laura Mercier’s Loose Setting Powder finns i två nyanser: Invisible och Translucent.

ANVÄNDNING

För bästa resultat, använd Fan Powder Brush och svep över din makeup. Använd en liten mängd produkt.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-08-18
bästa pudret. absolut ingen flashback (vitt under ögonen när man tar bild med blixt) vilket är väldigt viktigt för mig, bäst för att bake:a under ögonen, kanske känns som dyrt men verkligen värt pengarna samt att det räcker en bra stund. för mig räcker det i ungefär 3 månader, ibland lite mer och ibland lite mindre. en värd investering!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-14
De som inte är nöjda med produkten vet uppenbarligen inte hur man använder den. Makeup är kemi, vad man har under, vad man applicerar med och hur man applicerar har en stor bidragande roll. Jag är själv makeup artist och har varit i branschen ett tag nu, jag har sminkat hundratals inför bröllop/fest, många med mycket olika hudtyper. Detta puder är obligatoriskt i mitt kit. Funkar för alla! Mycket finmalt och drygt! Men som sagt, applikationsvertyg och teknik är A och O! Pudret har även ett väldigt bra pris, nästan 30 g för bara 400 kr är löjligt billigt! Övriga "billiga" puder är inte så billiga om ni jämför hur mycket ni betalar per gram. En favorit som jag använt i många år, både personligt och i arbete.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-10
Nej! Värdelöst puder. Köpte i "translucent", omtalad på youtube och av makeup artister. Blev så satans fläckig under ögonen. Svettas man bara lite runt näsan eller vartsom, får man små vita prickar över hela näsan. Värsta jag köpt, dyr och dålig. Lägg inte dina pengar på denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-08-05
Köpte färgen "invisible" efter att ha provat translucent och upplevt att den blir kakigt på ansiktet, i hopp om att den skulle vara bättre. Inte nog med att "invisible" var mycket mindre, så var det bara 1/3 puder i burken och det FÖRSTÖRDE HELA MIN MAKEUP! Har oljig hudtyp och pudret verkligen sög åt sig basen, så när man borstade bort överflödigt efter att ha bakat under ögonen försvann ALLT. Detta är det dödmans pudret jag har provat, det finns betydligt bättre puder för billigare peng.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-21
världens bästa setting powder använder translucent under ögonen och bakar med och den har tagit mitt smink till en helt annan nivå!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-25
Har denna i "Translucent" och älskar den! Super mjukt, drygt och fint puder som är perfekt att sätta sminket med. Blir inte kakigt (inte ens under ögonen). Dyrt men man får väldigt mycket. Favorit pudret!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-15
Denna är INTE bra för torr hy, tycker inte heller att den håller speciellt bra på oljig hy. Detta är endast för priset, hade den kostat 199kr så hade det varit ett super bra puder för prisklassen, men detta är inte värt 400kr. Om du har hy som klarar av baking så go for it men fungerar inte bättre än billigare versioner.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-19
Två superfina produkter, men jag är aningen besviken över beskrivningen på denna produkt. Jag blev introducerad till denna produkt av en fantastiskt duktig makeup-artist som arbetar på kicks. Hon informerade mig samtidigt att detta är två helt olika produkter med samma funktion beroende på HUDTYP. Den som är vit/genomskinlig passar bra för en normal hy och den färgade passar bättre på en fet hy. Detta kanske inte är menat att produkten ska vara så med av hennes erfarenheter samt andras såblev resultatet bättre så. Jag har googlat de och hittat samma beskrivning på nätet då faktiskt ingredienserna skilljer sig åt. Förövrigt är jag nöjd med produkten, grymt pris och bra resultat 👍. Min burk är 29g så bra gram pris jämfört med nyx hypen som är 6g och kostar 109kr....... denna är alltså både billigare och 100gr bättre. För en torr eller mogen hy är denna mindre bra, då är sensai bättre rekomenderat Puss och kram
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-29
Jättebra puder som håller länge. Dock något som är bra att veta innan är att om man har väldigt blek hy som jag så är pudret mörkare och gulare än ens egna hudfärg, vilket inte är så jättesnyggt. Skulle inte heller säga att pudret är perfekt för torr hy, men utöver det så är det fortfarande ett väldigt bra puder! Rekommenderar dock inte till jätteljus/torr hy.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-23
Superbra puder, bästa jag testat! Less is more med denna produkt. Gillade det inte alls i början men efter ett tag insåg jag att man behöver jättelite vilket blir mycket finare. Sminket håller länge!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...