#
100BON
 
Kiehl's  Ultimate Strength Hand Salve

Ultimate Strength Hand Salve

Denna populära handcrème har utvecklats för de torraste, mest aktiva händerna och innehåller en blandning av botaniska oljor. Krämen lugnar, stimulerar och återfuktar huden. Den rika och kladdfria formulan absorberas omedelbart och bildar en...
210 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Denna populära handcrème har utvecklats för de torraste, mest aktiva händerna och innehåller en blandning av botaniska oljor. Krämen lugnar, stimulerar och återfuktar huden. Den rika och kladdfria formulan absorberas omedelbart och bildar en skyddande barriär som bevarar fukten.Applicera frikostigt på rena händer när de känns torra. För bästa resultat ska det appliceras på händerna på nytt efter tvättning.
Volym: 125 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-04
Ok men inte mer. Krämen innehåller eukalyptus och den luktar därför lite som fotkräm dessutom är förpackningen inte den bästa. Det är svårt att få ut produkten och klipper man isär tuben när man tror att den är slut så är det en massa kräm kvar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-09-16
Har prøvd mange forskjellige håndkremer, men dette er den desidert beste - og blant de rimeligste. Ikke for lett, og ikke for fet. Anbefales virkelig!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Er plaget av tørre hender i vinterhalvåret, denne kremen er helt fantastisk
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...