W
Weleda

#
100BON
 
Ardell Strip Lash Wispies

Strip Lash Wispies

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just...
69 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
122 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look. Ardells lösögonfransar görs av naturligt hår och kan därför användas med din vanliga mascara, samt tål att återanvändas.
Lim medföljer.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016 och 2017: Bästa lösögonfransarna.

ANVÄNDNING

1. Ta ur fransarna från förpackningen och böj fransarna några gånger för att få till en bra form på dem. 2. Lägg fransen mot ögonlocket och sätt fransen så långt ned på dina egna fransar som möjligt. Pressa fast fransen. Detta för att se om längden passar dig. Om den är för lång ta bort fransen från ögonlocket och trimma med sax från utsidan tills den passar. 3. Lägg ett tunt lager lim längs kanten på fransen. (Tips: För att undvika att få för mycket lim applicera en droppe lim på toppen av en tandpetare. Använd sedan den för att applicera på fransen.) 4. Vänta till limmet har stelnat något - lägg sedan fransen mot dina egna fransar på samma sätt som när du klippte till fransarna och tryck lätt längst med hela fransraden för att försäkra att fransen sitter på plats. Tips! Måla en eyeliner innan du applicerar fransarna, för att dölja lösögonfransraden och som ger en snyggare look.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-05-29
Älskar dessa fransar vanligtvis men sist när jag beställde så kom en helt annan frans där vispigheten var som bortblåst?? Stod wispies på förpackningen men dom såg absolut inte ut som dom, fransarna var typ raka och jämnlånga. Samma sak när jag beställde nr 113 (dom som också är vispiga men kortare närmast ögonvrån) samma längd på fransarna och vispigheten som bortblåst. Sjukt besviken då jag beställde flera. Är det bara jag som har åkt på detta??
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-27
Fina och naturliga fransar som ändå ger volym. Skulle vilja att dom var en aning längre dock men ändå superfina :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-10
Bästa fransarna, kan återanvändas flera flera gånger och ser supernaturliga ut!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Ger fina "fluffiga" fransar utan att bli för dramatiska
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
FAVORITFRANSARNA!!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-08
Bästa fransarna! Ger ett fylligt och vackert resultat utan att bli "för mycket".
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-03
En perfekt frans för fest!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-02
Jättefina lösfransar som passar både till en mer dramatisk sminkning och en mer neutral. De är väldigt långa och ger fint fokus till ögonen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-02
Jag var ju alltid nöjd med min ögonsminkning innan jag provade dessa!! Waaw.. kan inte sluta älska dom! Är det nått som fattas när du är klar med sminket? Har du inte dessa så måste du bara ha dom!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-28
Dette er uten tvil favorittvippene mine, og jeg har prøvd utrolig mange forskjellige typer, også utenlandske som HouseOfLashes. Disse er utrolig lette å sette på, har usynlig bånd, er ekstremt behagelige og er naturlige samtidig som de ser smashing ut! Et must-have vippepar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...